Chec aperitiv cu pui și roșii uscate

1.Pentru pesmet, pune 1-2 felii de baghetă într-un procesor și mixează de câteva ori.

2.Încinge uleiul într-o tigaie și aurește ceapa și usturoiul. 

3.Într-un castron pune carnea tocată, pieptul afumat de pui tăiat cubulețe, roșiile uscate feliate, pesmetul proaspăt, laptele, parmezanul, amestecul de ceapă și usturoi.

4.Adaugă sare, piper și cimbru după gust și oul bătut.

5.Toarnă compoziția de chec cu pui și roșii uscate în forma de copt tapetată cu hârtie și dă la cuptorul încins 40-50 de minute.

 

Sugestie. Pentru gust și aspect deosebit, prepară o glazură de tomate pentru acest chec cu pui și roșii uscate. Ai nevoie de o conservă de roșii în suc propriu, 60 ml de ketchup, o lingură cu zahăr brun, câte o jumătate de linguriță cu oțet balsamic și sos Worcestershire, sare și piper negru măcinat. Amestecă toate aceste ingrediente într-un blender, acoperă și unge checul deasupra înainte de a-l coace.

 

Chec aperitiv cu dovlecei şi brânză de capră

Poza principala

fotolia_45996391_subscription_xxl.jpgc_sarsmis_-_fotolia.com_mica.jpg

400 g carne tocată de pui

100 g piept de pui afumat

1 ou mare bătut

1 lingură cu ulei de măsline

½ linguriță cu piper măcinat

3 căței de usturoi

1 ceapă mică

100 g roșii uscate

65 ml lapte

100 g parmezan

pesmet 

cimbru

sare

 

Pâinici cu roșii

 

Întotdeauna binevenit la o gustare, checul aperitiv cu pui și roșii uscate este ușor de preprarat, iar ingredientele le poți combina după bunul plac și inspirație.
Numar de portii
8
Facebook Comments

Mariana.F

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE