Uncategorized

Chec aperitiv cu rozmarin

1. Dizolvă drojdia în lapte. Adaugă puţină făină și sare și lasă să dospească la cald.

2. Când maiaua a dospit, adaugă untul tăiat cubuleţe, smântâna, ouăle și restul de făină și amestecă energic.

3. Încorporează măslinele tăiate mărunt și rozmarinul tocat. Aluatul astfel obţinut lasă-l câteva minute să se odihnească.

4. Toarnă aluatul în forme de chec unse cu unt. Coace checul aperitiv cu rozmarin la foc moderat aproximativ 30-35 de minute.

 

Chec cu măsline

Poza principala

chec_aperitiv_mic.jpg

500 g făină

150 g unt

8 ouă

300 ml lapte

100 g smântână

100 g măsline verzi

rozmarin

30 g drojdie de bere

sare

 

Chec aperitiv cu suc de roşii

Checul aperitiv cu rozmarin este un antreu delicios, fin și aromat… pe placul invitaților.
Numar de portii
6
Calorii
305
Facebook Comments


Mariana.F

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

EVENIMENTE

PUBLICITATE