Chec cu ciuperci, biltong si gorgonzola

1. Preincalziti cuptorul la 180 de grade. Incalziti uleiul si untul intr-o tigaie si caliti ciupercile pana se evapora toata apa din ele. Asezonati.

2. Cerneti faina intr-un castron si adaugati piperul roz. Intr-un alt castron, amestecati ouale cu laptele batut. Adaugati lichidul peste ingredientele uscate si amestecati bine pana la omogenizare. Puneti biltongul, branza si ciupercile.

3. Ungeti cu unt o tava de chec. Turnati compozitia si coaceti pentru 30-40 de minute. Lasati sa se raceasca de tot inainte a scoate checul din tava. Serviti cu salata de rosii.

Poza principala

rexfeatures_1493951e_mica.jpg

2 lingurite unt
2 lingurite ulei de masline
250 g ciuperci Portabellini, taiate
180 g faina
1/2 piper roz
3 oua
1/4 cana lapte batut
80 g biltong de vita, taiat
100 g branza gorgonzola
sare de mare si piper negru proaspat macinat

Biltongul este un tip de delicatesa de carne uscata, originara din Africa de Sud. Se prepara din carne de vita, strut sau pui, marinata in otet, apoi uscata. Gustul este asemanator ghiudemului sau babicului si se gaseste in hipermarketurile de la noi.
Numar de portii
1 chec
Facebook Comments

PUBLICITATE

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE