Chec cu mure și zmeura

1. Într-un castron, freaca energic untul cu o lingura cu zahar și cele doua galbenușuri

2. Separat, bate albușurile spuma, cu un praf de sare și restul de zahar. Adauga untul frecat cu galbenușurile și zaharul.

3. Încorporeaza faina proaspat cernuta, iar la final, fructele spalate și tamponate cu un șervet absorbant.

4. Compoziția astfel obținuta, toarn-o într-o forma de chec unsa și tapetata cu hârtie de copt. Lasa la cuptor, la foc moderat, 45-50 de minute.

 

Chec cu ciocolată

Poza principala

chec_mic.jpg

100 g mure

100 g zmeura

100 g unt

2 oua

75 g zahar

100 g faina

2 pliculețe cu zahar vanilat

sare

 

Tarta cu zmeura

Desertul ideal langa o cescuta cu ceai sau cafea.
Numar de portii
6
Facebook Comments

PUBLICITATE

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE