Uncategorized

Chec cu roșii uscate

1. Taie roșiile uscate și mozarella în cubulețe. Amestecă-le cu busuiocul tocat.

2. Bate ouăle cu mixerul pentru a fi cât mai spumoase. Amestecă făina cernută cu praful de copt și încorporează-le în ouăle bătute.

3. Toarnă treptat uleiul de măsline și laptele. Adaugă amestecul de roșii, busuioc și mozzarella, brânza Emmental rasă, sărează și piperează după gust.

4. Pune într-o formă de chec tapetată cu hârtie de copt și dă la cuptorul încins 45 de minute.

5. Scoate checul cu rosii uscate din cuptor după ce a căpătat o culoare apetisantă. Lasă-l cinci minute să se răcorească și apoi scoate-l din formă. Acest chec cu rosii uscate este bun atat cald, cat si rece.

 

Chec aperitiv cu dovlecei şi brânză de capră

Poza principala

chec_cu_rosii_uscate_mic.jpg

2 linguri cu roşii uscate

200 g mozzarella

100 g brânză emmentaler

3 ouă

150 g făină

10 g praf de copt

125 ml lapte cald

80 ml ulei de măsline

8-10 frunze de busuioc

sare

piper

 

Chec aperitiv cu legume

Arătos, gustos, sățios, ușor de pregătit…v-am convins să încercați acest chec cu rosii?
Numar de portii
8
Facebook Comments


Mariana.F

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

EVENIMENTE

PUBLICITATE