Chec marmorat

1. Bate ouăle cu zahărul, toarnă uleiul și mixează 2-3 minute. Adaugă laptele, apoi făina amestecată cu praful de copt. Unge cu ulei și tapetează cu făină o tavă de chec și toarnă jumătate din compoziţie.

2. În restul compoziţiei, pune cacaua cernută, amestecă și așază aluatul peste cel alb. Amestecă ușor cu un beţigaș (de exemplu, unul de frigăruie) pentru a obţine modelul marmorat.

3. Dă la cuptorul încins 35-40 de minute. Între timp, topește ciocolata la bain-marie împreună cu frișca lichidă și un strop de esenţă de rom. Toarn-o cât este călduţă peste checul scos din formă și lasă-l la frigider până ce se întărește ciocolata.

 

Fursecuri cu ganache de ciocolată

Poza principala

chec_marmorat_mic.jpg

5 ouă

400 g făină

200 g zahăr

200 ml ulei

100 ml lapte

1 plic praf de copt

2 linguriţe cu cacao

 

pentru glazură:

100 g ciocolată

2 linguri cu frișcă lichidă

 

Chec cu ciocolată

Se anunță musafiri sau pur și simplu vrei un desert? Ai găsit rețeta potrivită de chec!
Numar de portii
10
Calorii
395
Facebook Comments

Mariana.F

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE