Chec picant cu piept de pui

1.Trece carnea de pui prin mașina de tocat împreună cu ceapa și pâinea înmuiată în lapte.
 
2.Adaugă ouăle, sare, usturoiul zdrobit și 2-3 linguri cu smântână, după care amestecă ușor.
 
3.Unge o formă de chec cu unt și tapeteaz-o cu pesmet. Toarnă ușor amestecul de carne.
 
4.Întinde deasupra restul de smântână și presară parmezan. Coace  acest chec picant cu piept de pui la cuptor aproximativ 40-50 de minute.
 
5.După ce s-a răcit puţin, întinde deasupra pasta de ardei.

Chec cu rosii uscate

Bilute din piept de pui si branza

Poza principala

chec_picant_cu_piept_de_pui_mica.jpg

500 g piept de pui
3 ouă
6 căței de usturoi
1 ceapă
200 g smântână
100 g parmezan
3 felii de pâine
100 ml lapte
1 lingură unt
2 linguri cu pesmet
4 linguri cu pastă de ardei
sare

Checul aperitiv cu piept de pui este perfect pentru un pranz in familie si chiar pentru a doua zi, la serviciu.
Numar de portii
6
Calorii
295
Facebook Comments

iulian.cazacu

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE