Uncategorized

Chec sloven

1. Taie pâinea în cuburi și pune-o într-un castron smălțuit. Bate ouăle, adaugă un praf de sare și piper și toarnă compoziția peste pâine. Amestecă, acoperă și lasă la frigider până a doua zi.

2. Scoate din frigider și adaugă în compoziție carnea de porc afumată (șuncă, bacon ori alt mezel un pic afumat), ceapa călită în puțin ulei, pătrunjelul tocat și cățeii de usturoi zdrobiți.

3. Amestecă și pune compoziția într-o formă de chec tapetă cu hârtie de copt sau unsă cu puțină grăsime și apoi tapetată cu pesmet ori făină.

4. Coace checul sloven timp de 40-50 de minute sau până ce capătă o culoare aurie. Servește-l cald sau rece.

 

Chec aperitiv cu suc de roşii

Poza principala

chec_sloven_mic.jpg

500 g pâine albă

500 g carne de porc afumată

7 ouă

3 căței de usturoi

1 ceapa

pătrunjel

ulei

sare

piper

 

Chec cu măsline

Ingrediente surpriză intr-un chec, dar care promit un final plin de gust.
Numar de portii
8
Facebook Comments


Mariana.F

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE