Cheesecake cu ciocolata alba si zmeura

1. Zdrobiti biscuitii si amestecati-i cu untul topit. Presati compozitia obtinuta pe baza unei tavi de tort cu peretii detasabili. Dati la rece pentru 30 de minute.

2. Pentru umplutura: Topiti ciocolata alba la Bain-marie, apoi lasati-o sa se raceasca 10 minute. Turnati crema de branza si branza mascarpone si amestecati totul pana se omogenizeaza. Amestecati zmeura in compozitie, pastrand cateva fructe pentru decor.

3. Puneti compozitia in tava, fara sa o neteziti. Dati la rece pentru 4 ore sau peste noapte. Puneti-o pe un platou si presarati restul de zmeura inainte de servire.

Poza principala

rexfeatures_1324358k_mica.jpg

12 biscuiti digestivi de ciocolata
60 g unt, topit
Pentru umplutura:
200 g ciocolata alba
300 g branza mascarpone
200 g crema de branza
250 g zmeura

Aceasta reteta de cheesecake este excelenta pentru o masa festiva cu invitati pretentiosi.
Numar de portii
8-10
Facebook Comments

PUBLICITATE

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE