Uncategorized

Cheesecake cu cirese

Cine nu iubește cireșele? Le va iubi acum, cu acest desert!

Dificultate: ușor

Timp de preparare: mediu

Porții: 6-8

Ingrediente:

  • 12 biscuiți digestivi, sfărâmați
  • 50 g unt topit
  • 50 g zahăr
  • 300 g cremă de brânză
  • 2 ouă
  • 50 g zahăr
  • 400 g cireșe

Modalitate de preparare:

  1. Se încălzește cuptorul la 180 ° C .
  2. Se combină biscuiții sfărâmați cu untul topit și zahărul, apoi  se tapetează o formă de tort cu pereți detașabili, cu diametrul de 20 cm.
  3. Introduceți vasul la frigider.
  4. Amestecați brânza, ouăle și zahărul până se omogenizează, se toarnă peste blat și se coace timp de 30 minute.
  5. Se răcește timp de 30 min.
  6. Cireșele se trag la tigaie câteva minute, aproximativ 6-8 min, se lasă la răcit și se adaugă peste tort.

Credit Foto: 123RF

Facebook Comments


Daniela Niculi

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE