Uncategorized

Cheesecake cu migdale, scortisoara si iaurt

1.Preincalziti cuptorul la 160°.

2.Sfaramitati biscuitii, apoi amestecati cu migdalele si untul topit. 

3.Puneti compozitia intr-o tava de tarta de 20 cm, apasand marginile cat puteti. Puneti amestecul la frigider.

Prajitura cu iaurt

4.Bateti crema de branza pana ce devine omogena. Adaugati zaharul, scortisoara, ouale, iaurtul, faina, sarea de lamaie si sucul de lamaie, avand grija ca fiecare ingredient sa fie bine amestecat inainte de a-l adauga pe urmatorul.

5.Turnati compozitia in tava deja pregatita si coaceti timp de 40-50 de minute. Lasati-o apoi sa se raceasca in tava. 

6.Pentu a servi acest cheesecake cu iaurt, turnati frisca, semintele de rodie si putina scortisoara.

Inghetata de casa cu zmeura si iaurt

Poza principala

h_01062115mica.jpg

50 g biscuiti digestivi

50 g migdale

50 g unt topit

250 g crema de branza

1/3 cana zahar pudra

½ lingurita scortisoara

2 oua

250 ml iaurt simplu

3 linguri faina

sare de lamaie

1 lingura suc de lamaie

Pentru servire:

125 ml frisca

seminte de rodie

scortisoara

Un deliciu pentru un moment de rasfat.
Numar de portii
6
Facebook Comments


cmanager

Comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE