Uncategorized

Cheesecake cu mure

1. Ungeti cu unt 4 tavite de tarta. Faramitati biscuitii. Adaugati fulgii de ciocolata, untul si amestecati. Impartiti amestecul in cele 4 tavite si lasati-le la frigider.

2. Preparati gelatina conform instructiunilor de pe ambalaj.

3. Amestecati branza, mierea si sarea de lamaie pana ce umplutura devine cremoasa. Adaugati sucul de lamaie si oul pana cele doua ingrediente se omogenizeaza cu intreaga compozitie.

4. Amestecati gelatina in compozitia de branza. Turnati in tavitele pregatite si lasati la frigider timp de cateva ore pana ce acestea s-au asezat.

5. Faramitati murele, adaugati zaharul pudra, sucul si coaja de portocale si lasati amestecul la frigider timp de cateva ore.

6. Turnati compozitia de mure peste cheesecake si serviti.

SFAT: Daca nu doriti sa preparati 4 bucati de astfel de mini-cheesecake, puteti folosi o tava obisnuita cu pereti detasabili si prepara o singura tarta.

Poza principala

cheesecake_cu_mure_400.jpg

2 pachete biscuiti digestivi
125 g fulgi de ciocolata
90 g unt nesarat, topit
15 ml (1 lingura) apa rece
10 g praf gelatina
250 g crema de branza 
50 g branza de vaci 
85 ml (1/3 cana) miere
sare de lamaie
30 ml (2 linguri) suc de lamaie
1 ou
200 g mure
15 g (1 lingura) zahar pudra
3 g (1/4 lingurita) coaja de portocala rasa
30 ml (2 linguri) suc portocale

Cheesecake-ul a devenit regina deserturilor de la noi. Barbatii sunt innebuniti dupa acest deliciu dulce.
Numar de portii
4
Facebook Comments


cmanager

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE