Uncategorized

Cheesecake de capsune in straturi

1. Bateti frisca pana se intareste. Adaugati zaharul si bateti pana ce acesta se dizolva.

2. In alt bol, bateti crema de branza pana se inmoaie. Adaugati frisca peste crema de branza, apoi esenta de vanilie si amestecati.

3. Zdrobiti biscuitii intr-un robot de bucatarie sau puneti-i intr-o punga si zdrobiti-i cu batatorul de carne.

4. Puneti un strat de biscuiti in 6 sau 8 pahare inalte. Asezati un strat de crema, apoi cateva capsune taiate. Continuati sa asezati straturile pana ce paharele sunt pline. Dati la frigider inainte de a servi.

Poza principala

cheesecake_de_capsune_in_straturi_h_01745891_mica.jpg

250 ml frisca
60 g zahar
250 g crema de branza
5 ml esenta de vanilie
200 g biscuiti de cacao
250 g capsune, taiate

Acest desert rapid va satisface imediat pofta de „ceva dulce”. Arata impresionant daca il serviti in pahare individuale.
Numar de portii
6-8
Facebook Comments


PUBLICITATE

EVENIMENTE

PUBLICITATE