Uncategorized

Cheesecake la borcan

1. Zdrobește biscuiții în blender și adaugă untul. Amestecă bine și pune câte 1-2 linguri în câte un borcănel uscat. Presează bine și dă la rece.

2. Bate mascarpone cu o furculiță până devine spumos și încorporează crema de brânză foarte bine scursă. Pune în fiecare borcănel 2-3 linguri și dă din nou la rece.

3. Pune cireșele curățate de sâmburi pe foc împreună cu zahărul. Amestecă și lasă până se leagă un sirop potrivit de gros. Dă deoparte, aromatizează după gust și lasă să se răcească.

 

4. Pune 2-3 linguri cu sos în fiecare borcănel, acoperă cu un capac și dă la rece. Nu-ți rămâne decât să le iei la serviciu și să te răsfeți împreună cu colegele.

 

Cheesecake cu ghimbir

Poza principala

cheese_mic.jpg

100 g biscuiți digestivi

1-2 linguri cu unt topit

200 ml mascarpone

100 g cremă de brânză

 

Pentru sos:

500 g cireșe

2-3 linguri cu zahăr

 esență de vanilie

 

Cheesecake cu ciocolata alba si zmeura

Vrei să faci o surpriză colegelor? Desertul acesta le va cuceri!
Numar de portii
3-4
Facebook Comments


PUBLICITATE

EVENIMENTE

PUBLICITATE