Uncategorized

Cheesecake rapid

1. Puneti biscuitii intr-o punga, sigilati-o si zbrobiti-i cu un batator de carne.

2. Intr-un bol, amestecati zeama de portocale cu branza de vaci. Adaugati zaharul, apoi laptele si amestecati temeinic pana compozitia devine foarte cremoasa. Bateti frisca pana nu se mai desprinde de pe lingura, apoi adaugati-o in compozitia de branza.

3. Mixati zmeura cu o lingurita de zahar pana cand se transforma intr-o crema fina.

4. Impartiti biscuitul pisat in 6 pahare, apoi puneti jumatate din compozitia de branza, fructe si putin piure de zmeura. Adaugati apoi restul de biscuiti, amestec de branza, fructe si piure de zmeura. Serviti dupa maximum 30 de minute.

Poza principala

rexfeatures_631225g_mica.jpg

125 g biscuiti digestivi
zeama de la o portocala
250 g branza de vaci
4 linguri zahar
3 linguri lapte
142 ml frisca
300 g zmeura
250 g capsune, taiate

Daca nu aveti timp sa preparati cheesecake-ul clasic, copt la cuptor, dar va este pofta de gustul delicios, aceasta este reteta pe care trebuie sa o incercati.
Numar de portii
6
Facebook Comments


cmanager

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE