Uncategorized

Chermoula de pui

1. Amesteca toate ingredientele pentru chermoula. Pune bucatile de pui intr-un castron de sticla, pune chermoula deasupra si marineaza peste noapte.

2. Incalzeste cuptorul la 180 de grade Celsius. Pune puiul intr-o tava de copt alaturi de chermoula, adauga foarte putina apa si ulei si lasa la cuptor timp de 40 de minute.

3. Garniseste cu patrunjel proaspat si ardei iuti si serveste cu lamaie si paine.

Poza principala

chermoula_de_pui_400.jpg

Pentru chermoula:
1 ceapa mare, taiata marunt
3 catei de usturoi, zdrobiti
7g de chimion
2g de praf de chilli
5g de paprika
7g de curcuma
100 g pasta tomate
coaja si sucul unei lamai mari
60g de patrunjel proaspat taiat marunt
60g de coriandru proaspat taiat marunt
5g sare
2g de piper negru
60ml de ulei de masline
Pentru pui:
8 bucati de pui
patrunjel proaspat pentru garnisire
2 lamai mari, taiate in jumatate
cativa ardei iuti

Chermoula este o pasta mexicana ideala pentru pui si peste.
Numar de portii
4-6
Facebook Comments


cmanager

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE