Chifle asiatice cu salata de pui

1. Gratineaza morcovul si ridichile. Pune otetul si zaharul intr-o oala mica si lasa-le la clocotit pana se dizolva zaharul. Adauga ridichile si morcovul, amesteca si da deoparte

2. Amesteca sucul de lime si maioneza si intinde intr-un strat gros pe chifle. Pune pui tocat marunt din belsug si amestecul gratinat de morcov si ridichi. Adauga frunze de menta si coriandru, inchide chiflele si serveste.

Poza principala

h_01062122.jpg

Piept de pui taiat marunt de la rotiserie

4 chifle sectionate

2 morcovi

6 ridichi

Un sfert de cana de otet de vin

O lingura de zahar alb

2 lingurite de suc de lime

Un sfert de cana de maioneza

30g de coriandru

30g menta

Un aperitiv consistent care se prepara repede cu pui de la rotiserie. Fara bataie de cap poti obtine chifle savuroase pentru musafirii tai neanuntati.
Numar de portii
4
Facebook Comments



PUBLICITATE

EVENIMENTE

PUBLICITATE