Chifle braziliene cu parmezan

1.Amestecă uleiul cu apa, laptele și sarea într-un vas cu gura mai largă și pune pe foc. Când e pe cale să dea în clocot, dă vasul deoparte și pune dintr-o dată făina de tapioca și usturoiul. Amestecă foarte bine până compoziția devine fină și spumoasă. Lasă să se odihnească 10-15 minute.

2.Pune apoi parmezanul și ouăle și amestecă temeinic. Umple formele de minibrioșe neunse și coace chiflele braziliene cu parmezan 15-20 de minute.

 

Chifle umplute

Poza principala

fotolia_51057550_subscription_xxl.jpgc_beto_chagas_-_fotolia.com_mica.jpg

125 ml ulei de măsline sau unt

240 g făină de tapioca

80 ml apă

80 ml lapte sau lapte de soia

1 linguriță cu sare

2 lingurițe cu usturoi zdrobit

2 ouă bătute

60 g parmezan ras

 

Ouă ochiuri în chifle

Surprize pufoase și aromate pentru micul-dejun!
Numar de portii
4-6
Facebook Comments

PUBLICITATE

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE