Chiftele BIO de amaranth cu piure de cartofi si salata

1. Reteta este destul de flexibila, se pot pune si alte legume (cam orice se pune intr-o omleta) sau poti varia cantitatile de faina de amaranth/quinoa/grau. Se amesteca toate intr-un vas.
2. Consistenta ideala este cea de budinca de fulgi de ovaz.
3. Chiftelele se prajesc in ulei, la foc mai mare decat mediu, cate 1 minut pe fiecare parte.
4. Se servesc cu salata de rosii, ardei iuti copti, ceapa rosie, dresing din ulei de masline, otet din vin alb, sare.
5. Pireul de cartofi devine delicios daca se adauga unt, praf de ardei iute, turmeric si sare.
6. O alta salata delicioasa este cea de rucola, busuioc, ridichi, rodie si un dresing din ulei de masline cu otet balsamic si sare.
2 cani boabe amaranth/quinoa
1 cana apa
1 ou
1 lingura faina integrala grau
½ ceapa taiata marunt
1 catel usturoi pisat
½ ardei gras verde taiat marunt
½ ardei iute rosu maruntit
1 lingura frunze busuioc maruntite
1 lingura boabe coriandru zdrobit
½ lingurita sare
Chiftelute jucause ecologice
Numar de portii
2
Calorii
Facebook Comments

Pukka Food

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE