Chiftele condimentate

1.Amestecă bine carnea cu usturoiul zdrobit, pâinea înmuiată și stoarsă bine.
 
2.Adaugă ceapa tocată, verdeaţa și oul, un praf de sare și piper. Condimentează cu puţin chimen.
 
3.Din compoziţia astfel obţinută, modelează chiftele mai mari. Tăvălește-le prin făină amestecată cu pesmet, după care prăjește-le în ulei încins.
 
4.Scoate-le pe hârtie absorbantă și servește-le alături de broccoli și morcovi trași în unt.

Poza principala

chiftelute_condimentate_mica.jpg

500 g carne tocată de porc
4 căței de usturoi
1 ou
1 ceapă
2 felii de pâine
1 linguriță cu chimen măcinat
2 linguri cu făină
1 lingură cu pesmet
pătrunjel
ulei
piper
sare

Pentru grumanzi, chiftelele condimentate sunt ideale pentru o gustare sau chiar o cină: gustoase, sățioase și aromate.
Numar de portii
4
Facebook Comments

iulian.cazacu

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE