Chiftele crocante de peste

Preincalziti cuptorul la 180 de grade. Amestecati pestele, cartofii, ceapa, usturoiul, coriandrul si busuiocul. Adaugati oul si faina si mixati bine. Potriviti de sare si piper. Impartiti amestecul in 6 chiftele mari si egale apoi aplatizati-le putin.

Pentru crusta:

Dati fiecare chiftea prin ou, apoi prin faina si prin firimiturile de paine. Incalziti uleiul intr-o tigaie si prajiti chiftelele pentru 5 minute pe fiecare parte sau pana se rumenesc. Dati-le la cuptor pentru 10 minute sau pana cand sunteti siguri ca sunt gata. Serviti-le calde cu ceapa murata si chutney de rosii.

Poza principala

h_01681553_mica.jpg

400 g peste alb, taiat
3 cartofi, fierti si zdrobiti
1 ceapa, tocata
2 catei de usturoi, tocati
o mana de coriandru, tocat
o mana de busuioc, tocat
1 galbenus de ou
85 g faina
sare si piper negru proaspat macinat
Pentru crusta:
2 oua, batute
140 g faina
150 g firimituri de paine
60 ml ulei de masline
200 g ceapa murata
200 ml chutney de rosii

Serviti aceste gustari alaturi de o salata. Usor si sanatos.
Numar de portii
6
Facebook Comments

PUBLICITATE

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE