Chiftele cu sos de migdale

1.Amestecă bine carnea cu feliile de pâine înmuiate în apă și stoarse.
 
2.Adaugă oul bătut cu sare și piper, pătrunjelul, usturoiul zdrobit și ceapa tocată fin. Modelează chiftele și rumenește-le în ulei.
 
3.Separat, zdrobește migdalele și pune-le într-o tigaie cu uleiul și untul. Călește-le 2-3 minute, dar nu le lăsa să-și schimbe culoarea.
 
4.Adaugă smântâna și un praf de sare și nucșoară. Păstrează sosul la cald până în momentul servirii.
 
5.Servește cu sosul cald și presară deasupra câţiva fulgi de migdale.

Poza principala

chiftele_cu_sos_de_migdale_mica.jpg

    700 g amestec de carne tocată
    2 felii de pâine
    1 ceapă
    1 ou
    5 căței de usturoi
    pătrunjel
    sare
    piper
Pentru sos
    200 g migdale
    3 linguri cu ulei
    50 g unt
    3 linguri cu smântână
    1/2 lingurițe cu nucşoară
    sare

Chiftelele cu sos de migdale sunt un preparat cu gust exotic, deosebit și pe care le prepari foarte ușor.
Numar de portii
4
Calorii
340
Facebook Comments

iulian.cazacu

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE