Chiftele de parmezan si branza de capra

Amestecati parmezanul, branza, ouale, ierburile si sarea. Faceti rotocoale pe care le dati prin faina, oul batut si firmiturile de paine.

Incalziti uleiul la temperatura potrivita si prajiti chiftelele pana se rumenesc. Scurgeti-le pe un prosop de hartie si serviti-le numaidecat. Serviti-le cu gem de struguri.

Poza principala

parmezan-moale-si-cremos-cu-chiftele-din-branza-de-capra_400.jpg

100 g parmezan ras
200 g branza de capra
2 oua batute
1 lingura patrunjel tocat
2 linguri arpagic tocat
sare, dupa gust
100 g faina
1 ou batut
100 g firmituri de paine/pesmet
ulei, pentru prajit
gem de struguri, pentru servit

Serviti aceste delicatese ca o gustare la petreceri sau ca fel principal.
Numar de portii
4
Facebook Comments


PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE