Chiftele de peşte cu caşcaval

1.Spală peștele, toacă-l mărunt sau dă-l prin mașina de tocat. Dă pe răzătoare morcovul și cartofi i, scurge-i bine. Și cașcavalul dă-l tot pe răzătoare.

2.Taie ardeiul mărunt. Călește în ulei ceapa tăiată fi n. Amestecă toate ingredientele și adaugă verdeaţa, usturoiul (dacă îţi place), ouăle, iar la final, potrivește de sare. Modelează chifteluţele cu mâna și dă-le prin făină.

3.Prăjește în ulei încins,  la foc mediu.

credit foto: © senicphoto – Fotolia.com

Sugestie. Pregătește o salată mare, verde și sănătoasă pentru delicioasele chifteluţe! 

 

Budincă cu pește

Poza principala

chiftele_de_peste_fotolia_2853857_subscription_l.jpg_c_senicphoto_-_fotolia.com_mica.jpg

2 fileuri de macrou (sau ce pește îţi place)

50 g cașcaval

100 g făină

1 ceapă

1 ardei roșu

1 morcov

2 ouă

2 cartofi mici

usturoi

verdeaţă

sare

piper

 

Chifteluțe de pește alb

Usor de pregatit si fragede, chiftelutele de peste cu cascaval sunt ideale pentru cina in familie.
Numar de portii
6
Facebook Comments

PUBLICITATE

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE