Chiftele de pui în sos de ardei

1.Într-un castron, amestecă bine carnea tocată cu oul, pâinea înmuiată și stoarsă, usturoiul zdrobit și pătrunjelul tocat fin. Presară un praf de sare și piper, după care modelează chifelele și prăjește-le în ulei. 

2.Separat, călește ceapa rămasă în puțin ulei. Adaugă ardeii tăiați în fâșii. Lasă 3-4 minute pe foc, apoi stringe cu supa de legume și pune roșiile opărite, decojite și tăiate în cubulețe. Presară un praf de sare, piper, boia și oregano.

3.După ce a dat în câteva clocote adaugă chiftelele. Mai lasă pe foc câteva minute să se întrepătrundă aromele. La final, aromatizează cu verdeață și mai pune câteva fășii de ardei.

Credit foto: Photoland/Profimedia

 

Chifteluţe de vită aromate

Poza principala

chiftelute_ardei_mici.jpg

500 g carne tocată de pui

1 ou

500 g roșii 

2 cepe 

2 ardei grași verzi

1 ardei gras roșu 

3 felii de pâine 

250 ml supă de legume 

½ linguriță cu boia de ardei 

1 linguriță cu oregano 

1 cățel de usturoi 

1 legătură de pătrunjel 

ulei 

sare

piper

 

Chifteluțe de orez și ierburi

Consistente și aromate, chiftele de pui în sos de ardei sunt delicioase pentru cină.
Numar de portii
4
Facebook Comments

Mariana.F

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE