Chiftele orientale

1. Taiati fin coriandrul si ceapa verde. Amestecati intr-un bol de sticla cu mirodeniile, ardeiul iute, telina si firimiturile de paine. Adaugati carnea tocata si amestecati bine manual. Asezonati cu sare si piper, acoperiti compozitia cu un servet si lasati la frigider timp de 20 de minute.

2. Formati chiftelele, imbracati-le in faina si prajiti-le la o temperatura potrivita pana devin maroniu-aurii. Serviti cu taitei, piure, legume fierte si sos de soia, sau ca burgeri cu chifle, frunze de salata si suc de lamaie. 

 

Poza principala

chiftelemica.jpg

1 legatura ceapa verde 
1 pumn frunze de coriandru
5 g coriandru
5 g chimion
1 ardei iute taiat si lipsit de seminte
1 telina taiata fin
1 felie de paine alba faramitata
400 g carne tocata de porc sau pui
faina asezonata cu sare si piper
ulei 
taitei
legume fierte pentru servit

Consistente si aromate, chiftelele orientale sunt ideale pentru un pranz.
Numar de portii
4
Facebook Comments


PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE