Chiftele de peşte

1.Taie ceapa cât mai mărunt și călește-o în ulei. Curăţă peștele, dezosează-l cu grijă, după care trece-l prin mașina de tocat împreună cu ceapa călită și pâine înmuiată în lapte și stoarsă bine.
 
2.Adaugă verdeaţa tocată fin și leagă totul cu cele două ouă bătute cu sare și piper. Potrivește de sare și piper și amestecă.
 
3.Cu palmele umezite, modelează aceste chiftele de peste mai mari. Trece-le prin făină și rumenește-le în ulei. Scoate-le pe un șerveţel pentru a îndepărta surplusul de grăsime. Servește aceste chiftele stropite cu puţină zeamă de lămâie.

Chiftele din cartofi

Poza principala

chiftele_de_peste_mica.jpg

1 kg crap
2 ouă
1 legătură de pătrunjel
2 felii de pâine
2 cepe mici
1 legătură de mărar
1 ceşcuţă cu lapte
1 lingură cu făină
sare
piper
ulei

Chiftelele de peşte sunt un preparat delicios, apetisant şi uşor de preparat.
Numar de portii
6
Facebook Comments

iulian.cazacu

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE