Uncategorized

Chifteluţe cu brânză

1.Frec untul spumă. Adaug brânzeturile și mărarul tocat. Amestec energic, după care așez pasta astfel obţinută la baza unei bucăţi de celofan.
 
2.Rulez ușor și las batonul la rece două ore. Separat, amestec carnea cu ceapa tocată, usturoiul zdrobit, sare, verdeaţa și pâinea înmuiată și stoarsă.
 
3.Modelez rapid chifteluţe și în mijlocul fiecăreia pun câte un cubuleţ din batonul de brânză. Le rumenesc apoi în ulei și le servesc neapărat cu un sos de iaurt.

Poza principala

chiftelute_cu_branza_mica.jpg

500 g carne tocată de pui
1 ceapă
2 felii de pâine
1 legătură de pătrunjel
1 legătură de mărar
5 căței de usturoi
100 g unt
100 g brânză de vaci
200 g brânză telemea rasă
50 g brânză de oaie rasă
sare
ulei

Uşor de preparat, delicioase şi inedite ca gust. Trebuie să încerci şi tu reţeta de chifteluţe cu brânză!
Numar de portii
4
Facebook Comments


PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE