Chiftelute de peste legate

Fierbem pastele,clatim si lasam la racit.Separam
oul,galbenusul il batem impreuna cu cele 4 linguri de apa si dam deoparte iar albusul il pastram pt peste.Peparam pestele,cu ajutorul unui robot de bucatarie,tocam pestele pana se formeaza o compozitie ideala pt formarea chiftelelor.Adaugam deci la peste ultimele ingrediente,albusul de ou,coriandru, usturoiul tocat,2-3 picaturi de tabasco si un praf de sare.Trecem la prepararea chiftelelor,cu mainile umede formam chiftelutele(eu le-am facut mai mici)pe care le tavalim in faina si apoi in ou si ultima faza legarea acestora ,4 spaghete pentru fiecare chiftea ,practic lagam chifteaua:).Punem la prajit in ulei incins pret de 3-4 minute si scoatem pe un platou cu prosopel absorbant pt a inlatura excesul de ulei.Pt prezentare si servire,recomand riguros lime,mult lime.Pofta buna!
100g file de merluciu
100g file de somon
100g cozi de creveti
un ou
cateva frunze de coriandru
un graunte de usturoi
50g faina
4 linguri apa
100g spaghetti
150ml ulei pt prajit(arahide)
sare c.c
2-3 picaturi sos tabasco
Aperitiv cald usor de realizat,un gust delicat si unic grazie ingredientelor,va va cuceri chiar de la prima muscatura;)!
Numar de portii
6
Calorii
Facebook Comments

PUBLICITATE

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE