Chifteluțe de pui și brânză

1. Toacă pieptul de pui și adaugă în compoziție brânza, oul, muștarul, verdeața tocată foarte mărunt, sare și piepr după gust.

2. Formează cu palmele umede chifteluțe potrivite ca mărime. Dă-le printr-un amestec de făină și pesmet, în cantități egale, și prăjește-le în ulei înfierbântat.

3. Scoate-le pe un șervet de hârtie și servește-le cu o salată de sezon.

 

Chiftele din cartofi

Poza principala

chiftelute_mici.jpg

300 g piept de pui

250 g brânză rasă

1 ou

1 linguriță cu muștar fin

pătrunjel verde

mărar

sare

piper

făină

pesmet

ulei

 

Chiftele din bulgur cu legume

Ușor de pregătit, chifteluțele de pui și brânză sunt perfecte pentru pachețul de la serviciu.
Numar de portii
4
Facebook Comments

Mariana.F

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE