Chiftelute de pui cu susan

1.Toaca carnea de pui. Adauga pâinea înmuiata și stoarsa, ouale, muștarul, ceapa și verdeata tocata.

2.Amesteca pâna se omogenizeaza. Pune sare și piper după gust. Modeleaza chiftelute mici, trece-le apoi prin susan și rumenește- le în ulei. 

3.Scoate-le pe o hârtie absorbanta, dupa care așaza-le pe rondele de castravete. Și ca sa nu fuga prinde chiftelutele de pui cu susan cu scobitori obișnuite sau decorative.

4.Pentru a arata și mai apetisant înfige înainte scobitoarea printr-o rondea de morcov.

 

Chiftelute de curcan

Poza principala

chiftelute_cu_susan_mica.jpg

600 g piept de pui

2-3 oua

3 castraveti

2 felii de pâine

25 g mustar

3 caței de usturoi

1 ceapa

ulei

susan

sare

piper

patrunjel

 

Chifteluţe cu brânză

La orice aniversare sau sarbatoare, de pe mesele romanilor nu au cum sa lipseasca delicioasele chiftelute rumene si apetisante.
Numar de portii
8-10
Facebook Comments

Mariana.F

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE