Chiftele de vită la cuptor

1. Dă prin mașina de tocat ceapa, apoi pâinea înmuiată în apă. Pune carnea tocată într-un vas și amestec-o cu pâinea, ceapa, usturoiul pisat fin, smântâna și ouăle bătute. Drege de sare.

2. Încălzește cuptorul la foc mare cât timp modelezi chiftelele. Pune într-o tavă de copt o folie de hârtie și aranjează chiftelele. Dă la cuptor la foc mediu pentru 30 de minute.

3. După 15 minute, întoarce aceste chiftele pe partea cealaltă, ca să se rumenească. Servește chiftelutele calde cu sos Worchester și garnitură de cartofi fierţi sau orez.
 
SUGESTIE : In loc de pâine poţi sa înlocuiești cu un cartof dat pe răzătoarea mică.

Poza principala

chiftele_de_vita_la_cuptor_mica.jpg

700 g carne tocată de vită
2 ouă
1 lingură smântână
2 felii de pâine
1 ceapă
3 căței de usturoi
sos Worcester
sare

Preparate la cuptor, chiftelutele sunt mai uşor de diegerat, au mai puţine calorii şi sunt mai gustoase, mai ales cele de vită.
Numar de portii
6
Facebook Comments

iulian.cazacu

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE