Chifteluţe în sos de verdeaţă

1.Curăţă şi taie ceapa cubuleţe mici. Curăţă pătrunjelul şi toacă-l mărunt.

2.Amestecă jumătate din pătrunjel cu ceapa, carnea şi ouăle întregi, potriveşte gustul de sare şi piper şi formează chifteluţe.

3.Pune chifteluţele într-o cratiţă şi toarnă deasupra supa de legume şi lasă să fiarbă 30 de minute, apoi adaugă restul de pătrunjel tocat. 

4.Împarte aceste chifteluţe în patru boluri, adaugă zeamă şi serveşte fierbinte. 

 

Perişoare de curcan

Credit foto: Photoland/Profimedia

Poza principala

chiftelute_in_sos_de_verdeata_mica.jpg

600 g carne de miel tocată

1 ceapă

3 ouă

500 ml de supă de legume

1 legătură de pătrunjel

piper

sare

 

Perisoare în sos de rosii

Aceste chifteluţe de inspiraţie orientală se prepară rapid, au un gust deosebit, sunt mai dietetice şi mai aromate. Merită să le încerci.
Numar de portii
4
Facebook Comments

Mariana.F

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE