Chips-urile, delicii pentru papilele gustative, nocive pentru organisme

Sursa
RTV NET
Foto
© Christian Jung – Fotolia.com
După ce vei afla efectele lor atât de nocive, te vei gândi de două ori înainte să le cumperi.
fotolia_61276230_subscription_xxl.jpgc_christian_jung_-_fotolia.com_.jpg

Ştim deja că nu fac parte din alimentele sănătoase, dar parcă vizionarea unui film fără savurarea unei pungi de chipsuri nu e la fel, scrie RomâniaTV.net

După ce vei afla efectele atât de nocive, te vei gândi de două ori înainte să le cumperi.

 

Alimentele prăjite cresc riscul de apariţie a cancerului. Vezi de ce produse trebuie să te fereşti 

 

Michael Moss, autorul unei publicaţii despre mâncarea nesănătoasă, a scris ca primul lucru care ne place când mâncăm un chips este gustul sărat, urmat de cantitatea de grăsime pe care o simţim cu ajutorul nervului trigemen (acesta este situat deasupra şi dedesubtul cavităţii bucale şi transmite informaţia către creier şi cu cât este mai bun gustul, cu cât dorim să mâncăm mai mult). Un alt motiv pentru care adorăm chipsurile este faptul că sunt crocante.

 

Mănânci mai mult de o dată pe săptămână prăjeli? Vezi la ce riscuri te expui 

 

Un prim semnal de alarmă este acela că a mânca o pungă de chipsuri în fiecare zi echivalează cu a bea cinci litri de ulei de gătit pe an.

 

Lucruri pe care nu le ştiai despre cartofii prăjiţi 

 

De asemenea, cercetători britanici au arătat că femeile gravide care consumă cantităţi mari de chipsuri ar putea afecta copilul la fel de mult dacă ar fuma ţigări.

 

Află mai multe efecte nocive ale consumului de chips-uri pe RomâniaTV.net

 

 

 

Facebook Comments

PUBLICITATE

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE