Uncategorized

Chou-uri vanilate

1.Dizolva zaharul in apa calda. Dupa ce s-a racorit, adauga sucul de lamaie. Incorporeaza albusurile batute si lasa la congelator.
 
2.Separat, fierbe apa impreuna cu untul, zaharul si putina sare. Cand a dat in clocot, opreste focul si pune faina, amestecand pana ce coca se dezlipeste de pe peretii vasului.
 
3.Cand s-a racorit, adauga ouale pe rand, amestecand de fiecare data.
 
4.Cu ajutorul unei lingurite, formeaza mici gramezi pe tava neunsa. Coace-le la foc moderat.
 
5.Lasa-le sa se raceasca, taie capacele, umple-le cu inghetata si serveste cu sos de fructe.

Poza principala

chouri_vanilate_mica.jpg

    1 1/2 pahare cu apa
    100 g unt
    1 lingurita cu zahar
    125 g faina
    4 oua
    sare
Pentru inghetată de lamaie
    1 l apa
    5 lamaie
    2 albusuri
    300 g zahar

Chou-urile vanilate sunt un desert aromat, au un gust delicat si vor deveni preferatele celor mici cat ai zice peste!
Numar de portii
8
Facebook Comments


iulian.cazacu

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

EVENIMENTE

PUBLICITATE