Chow Mein de porc

1. Puneti fileul de porc intr-un castron mare, adaugati soia, faina, ardeiul iute si piperul. Amestecati bine.

2. Intr-un alt castron, combinati ingredientele pentru sos si amestecati bine, apoi puneti deoparte.

3. Incalziti 1 lingura de ulei intr-o tigaie, la foc mare.

4. Adaugati usturoiul si legumele si caliti-le, amestecand, pentru 1-2 minute. Luati de pe foc si puneti deoparte.

5. Puneti inca 1 lingura de ulei de floarea soarelui daca e necesar si adaugati fileul de porc, prajindu-l pentru 1 minut.

6. Puneti legumele din nou in tigaie si caliti pentru 1-2 minute, adaugand treptat sosul. Adaugati taiteii si amestecati bine, calind pentru inca 5 minute. Serviti cu sos de stridii si ulei de susan.

Poza principala

h_00861884_mica.jpg

400g muschi file de porc

1 lingura sos de soia

1 lingura faina 

putin ardei iute uscat, tocat (optional)

1/4 lingurita piper alb

3 linguri ulei de floarea soarelui

3 catei de usturoi

1 ardei iute mare, taiat

1 ardei gras rosu feliat

1 manunchi ceapa verde

1 morcov taiat bstonase

120g germeni de fasole, fara codite

200g de taitei, fierti

Pentru sos:

1/4 cana sherry sec

2 linguri sos de soia

2 linguri sos de stridii

1 lingurita zahar brun

Pentru servire:

sos de stridii

ulei de susan

Daca va e dor de mancare chinezeasca, ce-ar fi sa v-o preparati chiar voi?
Numar de portii
4
Facebook Comments

Admin

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE