Uncategorized

Chutney de piersici si caise

1. Marineaza fructele peste noapte in otet.

2. Fierbe fructele in acelasi otet intr-o oala pana se inmoaie, apoi scurge-le. Pastreaza otetul.

3. Toaca fructele intr-un blender sau taie-le cu un cutit.

4. Adauga fructele, zaharul si 250ml din otetul pastrat intr-o oala.

5. Adauga ceapa si lasa la fiert.

6. Adauga piperul si lasa la fiert o ora si jumatate. Amesteca din cand in cand cu o lingura de lemn.

7. Sterilizeaza borcanele in apa fiarta, apoi stege-le cu un prosop curat.

8. Toarna chutneyul in borcane si inchide-le.

Poza principala

h_01335628mica.jpg

500g de piersici uscate
150g de caise uscate
750ml de otet de vin rosu
1kg de zahar alb
2 cepe, taiate marunt
50g de sare
15g de piper

De acum poti face chiar tu chutney de fructe acasa.
Numar de portii
6 sticle
Facebook Comments


cmanager

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE