Ciocanele cu gnocchi și sos de iaurt

1. Fierbe cartofii în coaja, în apa cu sare. Dupa ce s-au racorit putin, decojește-i și zdrobește-i. Adauga oul și faina în ploaie și un praf de sare și piper. Din toate aceste ingrediente, framânta un aluat.

2. Modeleaza din aluat suluri de grosimea unui deget. Taie bucati de 5 cm lungime. Pune-le sa fiarba în apa cu sare 3-4 minute, dupa care scurge-le.

Merluciu cu topping de iaurt

3. Rumenește ciocanelele. Taie ceapa marunt și calește-o în ulei împreuna cu ardeiul taiat cubulete. Adauga pasta de tomate și un praf de sare.

4. Încorporeaza iaurtul de casa, dupa care pune gnocchi și lasa sa dea în doua clocote. Servește ciocanelele rumenite cu putin sos de iaurt.

 

Ciocănele în sos de portocale

Poza principala

ciocanele_mica.jpg

200 g iaurt

4 ciocanele de pui

1 ceapa

1 ardei grasi

1 lingurița cu pasta de tomate

sare

piper

 

pentru gnocchi:

300 g faina

4 cartofi

1 ou

 

Salată caldă cu gnocchi

Ciocanele cu gnocchi și sos de iaurt este o rețeta cu gust inedit, care ți-ar putea stârni interesul.
Numar de portii
4
Facebook Comments

Mariana.F

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE