Ciocanele marinate la cuptor

1. Spală și frige ciocănelele. Unge-le cu un amestec din ulei, sare și condimentele preferate (nu-i bai dacă îţi place doar piperul). Adaugă usturoiul pisat. Pune ciocănelele într-o pungă, închide-o ermetic și las-o la frigider o jumătate de oră. 

2. Între timp, pregătește garnitura: spală cartofii, taie-i pe lung, ca pe wedges și pune-i într-o tigaie cu puţin ulei. Toarnă ½ cană cu apă și acoperă. După 15 minute, ia capacul și lasă cartofi i zece minute, ca să se rumenească. Încinge cuptorul și bagă ciocănelele. 

3. Scoate tava după 35-40 de minute (în funcţie de cuptor). Servește ciocanelele cu pătrunjel tocat, alături de cartofi și ardei proaspăt.

credit foto: © dream79 – Fotolia.com

Ciocănele de pui cu rozmarin și boia

Poza principala

ciocanele_fotolia_52411665_subscription_xxl.jpg_c_dream79_-_fotolia.com_mica.jpg

4-6 ciocănele de pui

2-3 căţei de usturoi

2 cartofi

1 ardei gras roșu

pătrunjel

ulei

sare

piper

 

 

 

 

 

 

Ciocănele în sos de portocale

 

Gustoase, arome și fragede, ciocănelele marinate sunt delicioase pentru un prânz în familie.
Numar de portii
4
Facebook Comments

PUBLICITATE

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE