Ciocolată caldă cu frișcă

1. Pune laptele și jumătate din smântână într-un vas și pune-l pe foc mic.

2. Când s-a înfierbântat, adaugă ciocolata ruptă bucăți și zahăr după gust (optional).

3. Amestecă și pune din nou pe foc. Când amestecul a devenit lichid și omogen, dă deoparte și toarnă în căni.

4. Pune deasupra frișca bătută proaspăt, presară scorțișoară după gust și ciocolată rasă. Servește imediat.

 

Sugestie. Încearcă și ciocolata caldă cu bezele deasupra. Nu trebuie decât să adaugi în cănile cu ciocolată fierbine și cremoasă 2-3 bezele și să le lași 1-2 minute să se topească puțin.

 

Ciocolata calda

Poza principala

cioco_mica.jpg

2 cutii mici cu smântână pentru frișcă

300 ml lapte

200 g ciocolată (de bună calitate)

1 linguriță cu scorțișoară

zahăr brun

ciocolată rasă

 

Ceaiuri de buna dispozitie

În zilele reci și uricioase, nimic nu se compară cu o cană cu ciocolată caldă făcută în casă.
Numar de portii
2
Facebook Comments

Mariana.F

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE