Ciocolata calda

adevarata-ciocolata-calda_400

1. Topiti ciocolata la Bain-marie.

2. Incalziti laptele intr-o oala separata alaturi de condimente. Adaugati putin din amestec peste ciocolata in timp ce aceasta se topeste si amestecati pana ce compozitia se omogenizeaza.

3. Imediat ce laptele incepe sa fiarba, luati-l din oala si adaugati-l la ciocolata printr-o sita, timp in care amestecati cu un tel pana ce o spuma groasa apare la suprafata. Turnati in cani si serviti.

Poza principala

adevarata-ciocolata-calda_400.jpg

200 g ciocolata neagra taiata in bucatele
800 ml lapte
1 baton scortisoara
1 ardei iute injumatatit si lipsit de seminte
un praf de nucsoara

Aceasta este adevarata ciocolata calda! Atentie, insa: cu cat ciocolata e mai buna, cu atat produsul finit este mai aromat.
Numar de portii
4



Comentarii

comentarii

cmanager

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

Articole recente

PUBLICITATE