Uncategorized

Ciorba de burta

1. Freaca bine burta cu malai și sare mare. Spal-o în mai multe ape, dupa care pune-o la fiert în apa cu sare impreuna cu osul.

2. Dupa aproximativ o ora, scoate osul si bucata de burta și curat-o cu dosul cutitului.

3. Tai-o apoi fâșii subtii și las-o din nou sa fiarba împreuna cu ceapa, telina și morcovii întregi. Dupa ce a fiert bine burta, scoate legumele.

4. Separat, bate galbenușurile cu otetul și smântâna. Cu sosul obtinut drege ciorba de burta și adauga mujdei de usturoi dupa gust.

 Ciorba de vacuta

Ciorba de pui à la grec

Poza principala

ciorba_mica.jpg

1 kg burta de vita

1 os de vita

4 litri apa

2 morcovi

2 cepe

1 telina

6 caței de usturoi

200 g smântâna

3 galbenusuri

3 linguri cu malai

100 ml otet

piper

sare

 

Supă de găină cu legume

Chiar daca dureaza un pic mai mult sa o pregatești, încearca rețeta de ciorba de burta dreasa cu smântâna, dar cu putine calorii.
Numar de portii
4
Calorii
180
Facebook Comments



Mariana.F

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

EVENIMENTE

PUBLICITATE