De post Retete Uncategorized

Ciorbă de fasole verde

1. Călește ceapa și usturoiul tocate mărunt în puțin ulei încins. Când a devenit translucidă, pune fasolea verde spălată și curățată, roșiile tăiate cubulețe, zarzavatul dat pe răzătoare.

2. Toarnă 2 l de apă, pune un praf de sare, acoperă și lasă să fiarbă la foc domol. Când zarzavatul este aproape fiert, adaugă în ciorbă feliuțe rumenite separat de cârnăcior (sau orice altă afumătură) și lasă să mai dea împreună un clocot.

Salata cu fasole verde

3. Dă deoparte ciorba de fasole verde si adaugă iaurtul subțiat cu puțină ciorbă fierbinte, 2-3 linguri cu suc de lămâie și verdeața tocată mărunt, sare după gust.

Ciorba de post cu legume

Poza principala

ciorba_mica.jpg

500 g fasole verde

1 morcov

1 țelină mică

1 pătrunjel rădăcină

1 ceapă

1 ardei gras

2-3 roșii

1-2 cârnați cabanos

1-2 căței de usturoi

300 ml iaurt gras

verdeață

lămâie

ulei

 

Ciorbă de roșii

O ciorbita de fasole verde rapida, in care afumatura face diferenta.
Numar de portii
4-6
Facebook Comments


Mariana.F

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE