Uncategorized

Ciorba taraneasca

Taie carnea si slanina in bucati mai mari si pune-o la fiert in apa cu sare. Nu uita sa aduni spuma de cate ori este nevoie.

Separat, curata ceapa, tai-o cat mai marunt si caleste-o in untura impreuna cu morcovul ras, dupa care pune-o peste carnea aproape fiarta.

Adauga telina si cartofii taiati cubulete.

Cand legumele sunt fierte, acreste cu borsul dat in clocot separat si potriveste gustul de sare.

La final, aromatizeaza ciorba taraneasca cu patrunjelul si leusteanul tocat fin.

Ciorba radauteana de porc

Ciorba de perisoare a la grec

Revista FEMEIA DE AZI

Poza principala

ciorba_taraneasca400.jpg

1 kg carne de porc afumata
100 g slanina afumata
2 cepe
1 morcov
1 telina 
2-3 cartofi
1 legatura de patrunjel 
1 legatura de leustean
1 lingura cu untura de porc 
1 l de bors 
sare

In anotimpul rece, ciorba fierbinte face minuni pentru organism.
Numar de portii
8-10
Facebook Comments


cmanager

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE