Ciulama de ciuperci

1. Pune făina la prăjit în ulei, amestecând, să nu se prindă. Când s-a rumenit, adaugă puţin câte puţin apă caldă sau supă, amestecând energic.

2. Când s-a făcut un sos mai gros, adaugă ciupercile, tăiate și puţin călite. Lași să fiarbă.

3. Adaugă smântâna, apoi sărezi, piperezi după gust. Amesteci și mai lași să dea un clocot.

4. Servește cu mămăliguță și mărar tocat mărunt deasupra.

 

Confit Byaldi (tocăniță turcească de legume)

Poza principala

ciulama_mica.jpg

500 g ciuperci

3 linguri cu făină

2 linguri cu ulei

1 legătură de mărar

3 linguri cu smântână

sare

piper

 

Spezzatino

Nu vă e poftă de o porție bună de ciulama de ciuperci servită cu mămăliguță?
Numar de portii
4
Calorii
235
Facebook Comments

Mariana.F

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE