Ciuperci cu spaghete

Ciupercile se spala, se inlatura piciorusele. Se sareaza, se dau cu piper. Se pun intr-o tava termorezistenta, se adauga sucul de rosii, se mai poate dauga sare si piper, se varsa uleiul, apoi se baga in cuptor, unde va sta cca 30 de minute.

Intre timp, spaghetele se fierb al dente. Cand au expirat cele 30 de minute, se adauga spaghetele peste ciuperci si se mai tin cateva minute in cuptor, dar nu mult. Ca sa nu riscati ca nu se fac, tineti ciupercile in cuptor pana ce se fac, apoi, cu ceva timp inainte de servire, adaugati spaghetele.

Inainte de servire, se adauga verdeata proaspata, tocata.

Pofta buna!

Pentru 4 portii aveti nevoie de: jumatate de kilogram de ciuperci champignon, jumatate de litru de suc de rosii, sare, piper (o lingurita sau 1/2), o legatura de verdeata proaspata, 4 linguri cu ulei, o legatura sau cat luati intr-o mana de spaghete
Numar de portii
4
Calorii
Facebook Comments

SanatateAcasa

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE