Ciuperci prajite cu topping de branza

1. Preincalziti cuptorul la 180 grade C. Ungeti o tava si puneti ciupercile in ea. Puneti cate un varf de cutit de unt peste fiecare ciuperca. Asezonati ciupercile cu sare si piper si coaceti-le timp de 10-15 minute pana sunt facute.

2. Incalziti uleiul de masline si prajiti baconul si ceapa verde pana sunt facute. Lasati compozitia la racit si amestecati-o cu branza feta. Puneti cu lingura amestecul peste fiecare ciuperca.

3. Intre timp, incalziti sosul de rosii si asezonati-l daca este necesar. Reintroduceti in cuptor ciupercile cu branza feta timp de 5 minute.

4. Luati cate o lingura de paste si asezati-le pe o farfurie, puneti ciupercile peste ele si turnati usor sos de rosii deasupra.

Poza principala

h_01420462mica.jpg

4 ciuperci mari
80g unt
sare si piper
15ml ulei de masline
125g bacon, taiat marunt
8 cepe verzi, taiate marunt
100g branza feta, faramitata
500ml sos de rosii
200g paste tagliatelle, fierte

Si gustos si hranitor. Incearca aceasta reteta pentru un pranz de te lingi pe degete.
Numar de portii
4
Facebook Comments

PUBLICITATE

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE