Ciuperci umplute cu brânză de capră

1.Curăță ciupercile și toacă mărunt codițele. Amestecă o lingură cu ulei cu un praf de sare și unge ciupercuțele în interior, apoi așază-le pa tava tapetată cu hârtie de copt.

2.Pentru umplutură, încinge restul de ulei și untul într-o tigaie. Adaugă codițele ciupercilor, ceapa, usturoiul, cimbrul și un praf de sare. Ține pe foc 8-10 minute sau până lichidul s-a evaporat.

3.Toarnă vinul și lasă până se evaporă alcoolul apoi dă deoparte și lasă să se răcorească 10 minute.

4.Încorporează firimiturile de pâine, chives tocate mărunt, coaja de lămâie (după gust), brânza de capră sfărâmată și semințe de pin trase în tigaie în prealabil. Amestecă ușor.

5.Umple ciupercuțele cu această compoziție și dă tava la cuptor pentru 15-20 de minute. Servește ciupercile umplute cu brânză de capră imediat.

Sursa foto: www.bhg.com

 

Carpaccio de ciuperci cu parmezan

Poza principala

ciupercute_umplute_mici.jpg

24 ciuperci (nu foarte mari)

100 g brânză de capră

2 linguri cu ulei de măsline

1 lingură cu unt

1 lingură cu ceapă tocată

3 căței de usturoi zdrobiți

1 linguriță cu cimbru proaspăt

60 ml vin alb

50 g firimituri de pâine

30 g semințe de pin

2 linguri cu chives (sau cozi fine de ceapă verde)

coajă de lămâie

sare

 

Foietaj cu ciuperci

O gustare si usor de pregatit, si foarte gustoasa!
Numar de portii
6
Facebook Comments

Mariana.F

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE