Clatite cu ton

1. Preincalziti cuptorul la 200°. 

2. Incalziti uleiul intr-o tigaie la o temperatura potrivita si caliti telina si ceapa pana cand acestea se inmoaie.

3. Puneti telina si ceapa peste ton si amestecati-le cu branza feta.

4. Incalziti untul intr-o oala la temperatura potrivita si faceti un caliti ciupercile pana cand acesta se inmoaie si lichidul este reabsorbit. Adaugati sherry-ul si amestecati pana cand este absorbit de ciuperci. Adaugati smantana si lasati compozitia sa fiarba, dupa care luati-o de pe foc. 

5. Puneti cate putin din umplutura de ton si ceapa in fiecare clatita si rulati-le. Aranjati-le pe un platou. Turnati ciupercile si smantana peste si lasati sa se coaca la cuptor timp de 15-20 de minute pana cand clatitele devin crocante pe margini, iar smantana aurie si pline de bule. 

Poza principala

h_01051471mica.jpg

UMPLUTURA: 
170 g ton in ulei, scurs
2 linguri ulei floarea-soarelui
2 tulpini de telina, feliate
3 cepe, feliate
1 bucata branza feta, faramata
SOS: 
2 linguri unt
250 g ciuperci, curatate si feliate
2 linguri sherry
400 ml smantana

Pofta buna!
Numar de portii
4
Facebook Comments


cmanager

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE