Clătite de cartofi cu prune

1.Curăță cartofii și taie-i în bastonașe subțiri sau trece-i prin răzătoare. Adaugă oul bătut cu un praf de sare, făina, cașcavalul ras și o linguriță cu zahăr pudră. Amestecă ușor. Din compoziția astfel obținută pune grămăjoare în ulei încins. Presează puțin și rumenește-le pe ambele părți.

2.După ce s-au rumenit, pune între două clătite câte o linguriță cu magiun și așază-le într-o tavă tapetată cu hârtie de copt. Pune deasupra o linguriță cu magiun și o jumătate de prună și presară mac.

3.Lasă-le la cuptor, la foc moderat, câteva minute. Servește-le imediat cu restul de zahăr pudră.

Credit foto: Photoland/Profimedia

 

Clatite cu ricotta si portocale

Poza principala

clatite_cartofi_mica.jpg

500 g cartofi

200 g prune

100 g magiun de prune

100 g cașcaval

50 g mac 

50 g zahăr pudră

1 ou

1 linguriță cu făină

sare

ulei

 

Clătite americane cu ciocolată, miere și banane

Un desert inedit, ușor crocat și foarte gustos.
Numar de portii
6-8
Facebook Comments

Mariana.F

Adauga comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

PUBLICITATE

EVENIMENTE



PUBLICITATE